Blogg som handlar om bilar, sport och fritid

Blogg som handlar om bilar, sport och fritid

Transport av bil

- Posted in Bilar by

Transport av bil

Jag fick hjälp med transport av min bil.

Jag var i Finland och köpte en bil som jag hittat online. Det var ett finskt företag som säljer begagnade bilar som hade en fin Audi till salu.

Den låg bra i pris jämfört med vad motsvarande bil kostar i Sverige så jag åkte till Finland för att titta på bilen och provköra den.

Då Finland är ett trevligt (men kargt) land att vistas i så såg jag på resan som en kombination av nytta och nöje.

När jag kom ner till bilfirman så såg jag ögonstenen, den såg välvårdad ut både invändigt och utvändigt.

Bilen jag var intresserad av var en BMW 320. Bilen de hade till salu var silverfärgad vilket jag tycker är rätt snyggt. En fördel med den färgen är att smutsen inte syns lika bra som på en vit eller en svart bil vilket även det är ett plus.

Efter att ha inspekterat bilen så tog jag den på en provtur på de finska landsvägarna. Den gick riktigt fint kan jag meddela, bra acceleration och en bra körkänsla överlag.

Efter att jag kom tillbaka till bilfirman så var det dags att förhandla om priset. I Finland vet de hur man gör affärer så det gäller att vara ganska tuff.

Till slut så var vi överens och det var dags att se till att få hem bilen till Sverige. Jag hade redan tidigare varit i kontakt med Axess Logistics och kollat vad en transport av min bil skulle kosta från Finland till Sverige. De var lätta att ha och göra med och de visste vad de gjorde när det kommer till biltransporter. Jag ringde in och beställde en transport och åkte sedan hem igen. Efter tio dagar så blev min BMW levererad till min hemadress utan problem.