Blogg som handlar om bilar, sport och fritid

Blogg som handlar om bilar, sport och fritid

Limousineservice Stockholm

- Posted in Bilar by

Limousineservice som är bra i Stockholm

Min dotter ska gå balen imorgon ihop med sina vänner, och de har alla bestämt sig för att hyra en limousineservice i Stockholm. Det låter som en superbra idé tycker jag för jag minns hur roligt jag hade när jag åkte limousine ihop med mitt kompisgäng när jag själv skulle gå balen själv när jag var ung.

De alla har hjälpts åt att leta efter ett företag som erbjuder limousineservice i Stockholm och nu verkar det som att de har hittat ett bra och pålitligt företag. Företaget erbjuder flera olika limousiner att välja mellan där flera av de har en insida med lyxkänsla. Limousinerna har champagne- och whiskybar, stjärnor i taket och surroundljud bland annat. Företaget verkar även vara väldigt fokuserade på servicen vilket är toppen.

Jag har även fått bilden av att chaufförerna på denna limousineservice i Stockholm är proffsiga och duktiga vilket får mig att känna mig trygg. Allt annat inför hennes bal är redan fixat, vi har köpt en fantastiskt fin klänning till henne, ett par snygga klackar och bokat tid för att fixa hennes hår och smink. Nu ser jag verkligen fram emot att se min dotter gå på röda mattan och ha lika kul som jag hade på min bal. Tänk att hon är så stor nu att hon ska gå på bal och ta studenten. TIden går så fort och man önskar ibland att man kan vrida tillbaka klockan. Jag är så otroligt stolt över henne!

Limousineservice Stockholm Crownlimo

Transport av bil för privatpersoner

- Posted in Bilar by

Transport av bil från utlandet

Jag fick hjälp med transport av min bil

Jag var i Danmark och köpte en bil som jag hittat online. Det var ett danskt företag som säljer begagnade bilar som hade en fin Audi till salu.

Den låg bra i pris jämfört med vad motsvarande bil kostar i Sverige så jag åkte ner till Danmark för att titta på bilen och provköra den.

Då Danmark är ett trevligt land att vistas i så såg jag på resan som en kombination av nytta och nöje.

När jag kom ner till bilfirman så såg jag ögonstenen, den såg välvårdad ut både invändigt och utvändigt.

Bilen jag var intresserad av var en Audi A4 Avant. Bilen de hade till salu var silverfärgad vilket jag tycker är rätt snyggt. En fördel med den färgen är att smutsen inte syns lika bra som på en vit eller en svart bil vilket även det är ett plus.

Efter att ha inspekterat bilen så tog jag den på en provtur på den danska landsvägarna. Den gick riktigt fint kan jag meddela, bra acceleration och en bra körkänsla överlag.

Efter att jag kom tillbaka till bilfirman så var det dags att förhandla om priset. I Danmark vet de hur man gör affärer så det gäller att vara ganska tuff.

Till slut så var vi överens och det var dags att se till att få hem bilen till Sverige. Jag hade redan tidigare varit i kontakt med Axess Logistics och kollat vad en transport av min bil skulle kosta från Danmark till Sverige. De var lätta att ha och göra med och de visste vad de gjorde när det kommer till biltransporter. Jag ringde in och beställde en transport och åkte sedan hem igen. Efter tio dagar så blev min Audi levererad till min hemadress utan problem.

Så om du ser en silverfärgad Audi A4 Avant susa förbi så kan du vinka för det kanske är jag som kör bilen.

Biltillbehör online Tesla

- Posted in Bilar by

Bra sida att köpa biltillbehör till Tesla

Min kära vän och jag har en favoritbil som vi båda nu har inhandlat. Denna bil är inget annat än Tesla. Han köpte sin lite före mig, men nu har även jag en. Han har redan hunnit personifiera sin Tesla med diverse biltillbehör. Något jag är lite avis på då det ser oerhört fint ut.

Han hade hittat en bra webbsida med Tesla biltillbehör som hette Tässla. Tycker hans grejer håller väldigt bra kvalitet och ser väldigt bra ut. Så jag tänkte att även jag skulle lägga en beställning där. Är en hel del jag önskar köpa för att dels göra min Tesla lite mer personlig men även så att bilen passar mina behov.

Såg att de även folierade bilarna. Hade varit kul med en foliering så att Teslan sticker ut lite mer bland alla Tesla bilar. Den staden jag bor i finns det oerhört många Tesla bilar i. Man försvinner lite i mängden. En matt färg på bilar har jag alltid tyckt varit snyggt. Speciellt med några snygga fälgar till. Funderar nu på att foliera min bil i matt mörkgrå. Man lämnar bara bilen till Tässla så fixar dom det åt en. Så himla smidigt! Det tillsammans med kolfiberdetaljer som man också kan köpa hos dem hade ju blivit oerhört snyggt! Skönt att man kan göra så mycket hos samma företag.

Jag har alltid varit förtjust i Tesla bilar. Tycker om att de är miljövänliga men ändå snabba. Utseendet är något som tilltalar mig mycket på Tesla bilar med. Sen är jag lite av en tekniknörd. Helt enkelt den optimala bilen för mig, och även min vän. Är så otroligt glad över att jag äntligen äger en! Denna Teslan kommer jag att glida runt mycket i. En roadtrip får det allt bli inom kort. Ska även bli kul att få göra den lite mer personlig!

Biltillbehör Tesla tillbehör Tässla

AC-påfyllning i Göteborg

- Posted in Bilar by

Bra AC-påfyllning i Göteborg

Vill berätta om en bra bilfirma jag besökte i förra veckan. Min AC i bilen slutade att fungera. Jag kör en Ford som jag haft i tre år nu. Har aldrig under denna tiden behövt göra något med min AC. Jag hoppades på att det bara var en påfyllning den behövde. Vilket kunde vara väldigt troligt eftersom jag inte gjort det en enda gång sen jag köpte bilen.

Jag letade runt på nätet och valde till slut en bilfirma som ligger i Göteborg, närmare bestämt Västra Frölunda. Slog en signal till dem för att se hur mycket de tog för en AC-påfyllning samt en genomkoll så att det inte var hål i AC-slangen. Slangarna kan torka ut pga temperaturen. Det blir då sprickor i den och AC-vätskan rinner ut. Detta kan bilverkstäder fixa samtidigt som de fyller på den. Annars är det helt onödigt att fylla på om det bara ska rinna ut igen. Denna bilfirman jag hörde av mig till hade väldigt bra pris på detta tyckte jag.

Följande vecka lämnade jag in bilen. Det gick otroligt snabbt och smidigt. Kände mig välkommen av det trevliga bemötandet. Det plus att det var bra pris gör mig otroligt nöjd. Det blir nog att jag testar lämna in bilen på detta stället även för andra grejer som kan dyka upp. Jag såg att de även servade bilar. Det är snart dax för en stor service på min bil och det lutar åt att låta dem fixa även detta.

Men just nu glider jag runt och njuter av min sköna svala bil. Som jag har saknat AC:n nu när det varit så varma dagar. Vad mycket den gör! Hur överlevde man förr innan det fanns?! Finns ju ingen frisk luft i bilen under varma dagar. Nä en AC-påfyllning gjorde susen för mig och min bil. Tummen upp för det!

bilverkstad AC BilAir

Tillbehör till Tesla

- Posted in Bilar by

Otroligt bra Tesla tillbehör

Jag har nu under många år varit ägare till en Tesla. Jag är otroligt nöjd med detta och tycker att det är en underbar bil. Jag har uppdaterat mig till olika modeller under åren, men sen kände jag att det var vissa saker som saknades i bilen. Så jag började kolla efter diverse tillbehör. Vad det fanns som kunde göra bilen ännu mera praktiskt och även sätta en personlig touch på bilen.

Jag vill dela med mig om en hemsida jag hittade som var så otroligt bra. Där fanns jättemycket att välja mellan. Jag är helt lyrisk över allt bra jag hittat där till min bil. Blir så nöjd varje gång jag hoppar in i bilen och ser förändringen. Inte bara de praktiska tillbehören till Teslan utan även en hel del utseendemässiga saker.

Jag har valt att göra om vissa detaljer till kolfiber inne i bilen. De där små detaljerna som är så lite men gör så mycket. Även vid öppningen av dörren, där man stiger in i bilen, har jag lagt kolfiberfoliering. Både snyggt och det skyddar bra mot repor som kan uppstå. Även vid bagageluckan lade jag kolfiber foliering på Teslan.

En av sakerna jag använder mig av mest är den otroligt praktiska papperskorgen. Den har till och med inbyggd lampa vilket är bra under de mörka dagarna här i Sverige. Sen köpte jag även en massa sparkskydd för att hålla bilen i så fint skick som möjligt. Bra att man kan köpa saker som skyddar. Kommer Teslan att se ny ut när jag säljer den efter att jag tagit bort alla skydden. Plus att jag har barn som gärna sparkar på sätena med sina sandiga eller smutsiga skor ibland. Jag spenderar mycket tid i bilen i mitt jobb, så den slits ju säkerligen mer än hos andra. Jag valde även att byta ut klädseln i bilen till en jättefin cognac brun färg istället för den svarta jag har nu. Det var förvånansvärt bra kvalité på det måste jag säga. Jag hade förväntat mig att det inte skulle vara lika bra som originalet, men det var det verkligen! Så otroligt nöjd. Tässla store hette den här butiken jag hittat, ni kan klicka här för att komma till deras sida och spana in vad dem har. Nä dax att åka och handla i min personifierade Tesla:)

tillbehör Tesla Tässla biltillbehör