Blogg som handlar om bilar, sport och fritid

Blogg som handlar om bilar, sport och fritid

Köpte en riktigt bra betesputs/ slaghack online

För något år sedan köpte vi en gård och med denna gården medföljde mark som bestod av ängsmark. Första sommaren valde jag att klippa den marken med en vanlig gräsklippare och det var inte lätt! Nu iår kommer jag inte att göra om det misstaget utan köpa en betesputs även kallad slaghack istället. Det var en hel del grova partier på den här ängsmarken och det klarade inte en gräsklippare av. Med en slaghack/ betesputs kan man köra på över små buskar, vass och allt möjligt utan att behöva oroa sig.

En annan fördel med en slaghack är även att den klipper en större yta än vad en vanlig gräsklippare gör. Det gör att jag kommer att spara både tid, svett och tårar på att klippa gräset på den tomt vi har.

Jag letade online efter en betesputs som inte var allt för dyr och ett företag som jag kunde känna mig trygg med, ifall slaghacken skulle börja strula. Till slut kom jag till en sida som säljer en massa bra maskiner till jordbruk m.m. En specialist på det helt enkelt, som man lätt kan vända sig till med allt som har med maskinen att göra. Mannen bakom företaget kommer även hem till en och demonstrerar maskinen om man önskar. Jag som aldrig har kört en tvåhjulstraktor med betesputs innan uppskattar det väldigt mycket.

Sidan jag hittade erbjuder även finans om man önskar det. Det är ju en del pengar man behöver lägga på en sådan maskin, känns bra att man kan dela upp betalningarna och det slipper att bli en dyr engångssumma.

Längtar tills jag får hem min betesputs och kan köra den på mina marker. Det kommer att bli så mycket lättare och lite roligt med. Ska bli intressant att få köra runt med en slaghack.

slaghack betesputs Giddes maskin AB

Luftfjädring att köpa online

- Posted in Bilar by

D2 Luftfjädring- luftfjädring av hög kvalitet till din bil

Jag har precis köpt luftfjädring till min bil. Jag letade runt länge på nätet innan jag bestämde mig för dessa luftfjädring som är från D2. De går att styra helt med fjärrkontroll eller via en app i din telefon. Tycker att det låter smidigt och bra att man kan höja och sänka hur man vill snabbt i mobilen. Jag lastar in och ut ur min bil ofta, jag är musiker och bär ofta med mig allting till varje gig. Eftersom jag är en av de som har körkort i bandet, blir det ofta jag som får ta alla instrument och gig-utrustning i min bil. Då kan man ju enkelt med ett knapptryck sänka bilen med dessa luftfjädring från D2, när vi ska lasta in.

Sen är det ju väldigt snyggt med en låg bil. Jag har alltid varit bilintresserad och även fast jag har en BMW kombi nu så vill man ändå att den ska se bra ut. Det ligger i blodet. Att sänka bilen med luftfjädring och ha snygga stora fälgar på en bil gör otroligt mycket för utseendet. Den ser genast mer sportig ut och inte som alla andra bilar. Med luftfjädring/ air-ride kan man även kompensera för en tungt lastad bil. Vilket det ofta kan bli när vi packar den full med band-utrustningen.

Det ska även vara väldigt enkelt att sätta på dessa luftfjädring från D2. De har ett så kallat plug-n-play kit som är väldigt enkelt att sätta på. Man behöver inte modifiera bilen på något sätt. Med andra luftfjädringar kan man behöva modifiera komponenter till bilen. Men det beror på bil och kit.

Ser fram emot tills när dessa kommer hem till mig. Jag hittade en webbshop online som har varit återförsäljare av dessa D2 luftfjädring sedan långt tillbaka och är lite av experter på dessa luftfjädring. Man kunde även specialbeställa stötdämpare schimsade om man önskar. Tyckte jag lät som ett bra och pålitligt val av butik online för mitt köp av luftfjädring.

luftfjädring bil Street Performance